Ostruva uz Daugavpili - bez Mikela Mihelsena

Ostruva uz Daugavpili - bez Mikela Mihelsena

Uz Polijas Nice spīdveja līgas pirmo maču Daugavpilī ar "Lokomotīvi" viens no favorītiem Ostruvas ŽKS "Ostrovia" ieradīsies bez talantīgā dāņu motobraucēja Mikela Mihelsena - 2013. gada Eiropas junioru čempions joprojām ārstē savainojumu.

Ostruvas komandas treneris Mareks Ciešlaks, kurš ir arī Polijas izlases galvenais treneris, pagaidām nosaucis sešus braucējus, kas dosies uz svētdienas maču Daugavpilī - tie ir brits Skots Nikolss, dānis Niklass Porsings, norvēģis un Polijas pilsonis Rūne Holta, brāļi Mateušs un Mihals Ščepanjaki, kā arī juniors Mateušs Borovičs. Trūkst viena juniora un tas visticamāk būs Tomaša Golloba vecākā brāļa Jaceka Golloba dēls Oskars Ajtners-Gollobs.

Daugavpils "Lokomotīves" treneris Nikolajs Kokins savu izvēli arī jau ir izdarījis - vienā pārī maču sāks Maksims Bogdanovs ar Fredriku Lindgrenu, Antonio Lindbeks ar Jūnasu Kīlmekorpi un Ķasts Puodžuks ar Ivanu Pļešakovu, kura vietā droši vien izbrauks Andžejs Ļebedevs. Pagaidām nelielas neskaidrības ir tikai par otru junioru (pēdējos treniņos labāk par citiem brauca Pļešakovs un pašreiz sastāvā ir viņš), savukārt Ļebedevs būs rezervista lomā, lai, nepieciešamības gadījumā, mača gaitā varētu aizstāt jebkuru no komandas biedriem.