"Lokomotīvei" viena izmaiņa sastāvā

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas rindās Polijas Nice līgas mačā svētdien Krakovā pret "Wanda" būs viena izmaiņa sastāvā - otrā juniora lomā brauks Jevgeņijs Kostigovs nevis Ivans Pļešakovs, kurš startēja pirmajā mačā ar Ostruvas komandu.

Pamatvirknējums paliek tas pats - Maksims Bogdanovs, Antonio Lindbeks, Fredriks Lindgrens, Jūnass Kīlmekorpi, Ķasts Puodžuks un Andžejs Ļebedevs.

"Loko" pirmajā mačā savā mototrekā sagrāva Ostruvas komandu ar 57:33, savukārt Krakovas komanda, kas pērn uzvarēja 2. līgas čempionātā, ar graujošu rezultātu 28:62 zaudēja Ribņikā, taču tas nenozīmē, ka svētdien Krakovā mūsējiem garantēta uzvara. Pirmkārt, Krakovas komandai ir ļoti labs sastāvs, otrkārt - savs mototreks un, treškārt, pirmajā mačā Ribņikā viesiem vēl acīmredzami trūka braukšanas prakses, taču tik un tā lielākā daļa braucienu ritēja diezgan sīvi (arī tie, kuros mājinieki uzvarēja ar 5:1).

Krakovas komandā mačam ar "Loko" pieteikti pieredzējušie poļu spīdvejisti Pāvels Mesjoncs (2006. gadā bija 5. vietā junioru pasaules čempionāta finālā, 2008. un 2010. gada sezonā brauca "Loko" rindās), Rafals Trojanovskis un Macejs Kucjapa (6. vieta Polijas čempionātā 2010. gadā), pieredzējušais austrālietis Deivids Vots ("bronza" Pasaules kausa izcīņā 2007. gadā, trīskārtējas britu Elites līgas čempions ar "Poole Pirates") un labākais ukraiņu spīdvejists Andrejs Karpovs (bija Eiropas junioru vicečempions un vicečempions pāru sacensībās). Junioru statusā brauks Daniels Kačmareks un Marcins Vavžinjaks.