Trīs no "Loko" - Nice spīdveja līgas 3. kārtas septiņniekā

Trīs no

Uzreuz trīs Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja meistari līdzjutēju balsojumā sportowefakty.pl portālā iekļauti Polijas Nice spīdveja līgas 3. kārtas simboliskajā septiņniekā.

Daugavpilieši 3. kārtas mačā Krakovā ar 49:41 uzvarēja vietējo "Wanda Instal" komandu un tieši šis trio guva lauvas tiesu punktu - 33 no 49.

Pirmo reizi šosezon NIce līgas kārtas septiņniekā iebalsoti Jūnass Kīlmekorpi (Krakovā viņa rēķinā 13 punktu un trīs uzvarēti braucieni, turklāt mūsu "lidojošais soms" ne reizes nebija zemāk par otro vietu braucienā), Fredriks Lindgrens (11 punktu un divi uzvarēti braucieni) un Andžejs Ļebedevs (9 punkti un divi uzvarēti braucieni).

Bez trio no "Loko" Nice līgas 3. kārtas simboliskajā septņniekā iekļauti Mariušs Pušakovskis no Lodzas "Orzel", austrālietis Rorijs Šleins arī no "Orzel" (pērn brauca Daugavpils komandā), Roberts Košcieha no Bidgoščas "Polonia" un kā otrs juniors pēc Ļebedeva - Kacpers Vorina no Ribņikas ROW. Tikai Vorina no šā septiņnieka šosezon kārtas "All Star" ir iebalsots otro reizi.