Bogdanovs un Lindbeks atkal labākie

Bogdanovs un Lindbeks atkal labākie

"Masarna Avesta" spīdveja komanda joprojām ir vienīgā, kas Zviedrijas Allsvenskan čempionātā (otrā pēc ranga līga) nav zaudējusi nevienu punktu. Kārtējā mačā viesos ar 52:38 tika pieveikta pērn no Elitserien izkritusī "Vastervik" komanda un atkal Avestas komandas rindās labākie bija Maksims Bogdanovs un Antonio Lindbeks.

Maksims Bogdanovs atveda 13 punktus no 15 iespējamajiem, bet Antinio Lindbekam - 14 punkti no 15 iespējamajiem. Labi viņiem palīdzēja arī Fredrika Lindgrena jaunākais brālis Ludvigs - 10 punktu.

Kādam no mājinieku komandas Maksims Bogdanovs piekāpās tikai savā pirmajā braucienā, kurā finišēja otrais aiz Jakoba Torsela, toties tad sekoja divas uzvaras, bet tad divas 5:1 uzvaras pārī ar "Toninju". Tieši Bogdanovs un Lindgrens jaunākais ar 4:2 uzvarēja 7. braucienā un panāca neizšķirtu - 21:21, savukārt 12. braucienā "Makss" atveda 4:2 kopā ar Joelu Andersonu un panāca 39:33 viesu labā. Pirms pēdējiem diviem braucieniem mājiniekiem vēl bija izredzes izglābties (36:42), taču tās sagrāva Bogdanovs un Lindbeks, divas reizes uzvarēdami ar 5:1 (vispirms braucienā uzvarēja Antonio, bet tad - Maksims) - 52:38 uzvara un joprojām pirmā vieta Allsvenskan līgā.