"Masarna Avesta" un Maksims Bogdanovs vēl tuvāk Elitserien

Septīto uzvaru pēc kārtas Zviedrijas Allsvenskan čempionātā spīdvejā guva Maksima Bogdanova pārstāvētā komanda "Masarna Avesta" un spēra vēl soli tuvāk iekļūšanai Elitserien čempionātā - savā mototrekā ar 57:33 tika sakauta tuvākā sekotāja Vēstervikas komanda.

Pamatu pārliecinošajai uzvarai ielika Maksims Bogdanovs un Ludvigs Lindgrens, kuri 1.braucienā uzvarēja ar 5:1. Maksims uzvarēja arī savā otrajā braucienā, bet tad trīs reizes pēc kārtas bija otrais. Tieši viņš vispirms pārī ar Antonio Lindbeku, bet tad ar Linusu Sundstrēmu pēdos divos braucienos atveda vēl divas 5:1 uzvaras un pielika punktu - 57:33. Pavisam Bogdanova rēķinā 12 punktu. Maksimālo punktu skaitu - 15 no 15 - atveda Sundstrēms, bet Lindbekam 11 punktu.

Allsvenskan čempionāta turnīra tabulā "Masarna Avesta" ar 17 punktiem (3 bonuspunkti) 7 mačos ir līdere, tuvākajai sekotājai Vēstervikas komandai ir 13 punktu un tā aizvadījusi par diviem mačiem vairāk. 10 punktu 7 mačos ir "Ornarna" komandai. Jau pērn "Masarna Avesta" līdz pēdējām kārtām spēkojās par atgriešanos Elitserien, taču tik tuvu uzvarai Allsvenskan līgā, kā tagad, tā pēdējos piecos gados nav bijusi. Līdz čempionāta beigām "Masarna Avesta" jāaizvada vēl piecus mačus.