"Lokomotīve" uzvar Nice līgā

Daugavpils Lokomotīves spīdveja komanda kļuva par Polijas Nice līgas regulārā čempionāta uzvarētāju un šādu panākumu mūsu komanda guva pirmo reizi. Izšķirīgajā līgas līderu duelī par pirmo vietu "Loko" gandrīz 7000 skatītāju klātbūtnē savā mototrekā ar 54:35 pārspēja Ribņikas ROW komandu.

Tik pārliecinoši uzvarētais mačs nemaz tik labi nesākās - pirmajā braucienā 1:5 Fredrikam Lidgrenam un Maksimam Bogdanovam (izstājās motocikla defekta dēļ, bet tad jau bija 1:5), otrajā jeb junioru braucienā brieda vismaz 2:4, taču kritienu piedzīvoja vispirms Kamils Vičoreks, bet atkārtotā braucienā, cenšoties apsteigt Andžeju Ļebedevu, pēdējā aplī kritienu izprovocējas Kacpers Vorina un iznāca - 5:0! Mača turpinājumā gan "Loko" arvien palielināja savu pārsvaru un jau pēc 8 no 15 braucieniem bija vadībā ar 30:17. Viesiem tā ne reizes arī neizdevās apdraudēt mājinieku uzvaru.

Lielisku maču aizvadīja šā gada Zviedrijas čempions Antonio Lindbeks, kurš atveda 15 no 15 iespējamajiem punktiem. Pa 9 punktiem Ķastam Puodžukam un Andžejam Ļebedevam, 8 - Jūnasam Kīlmekorpi un 7 - Fredrikam Lindgrenam. No līderiem mačs neizdevās tikai Bogdanovam (4 punkti četros braucienos), taču arī viņš vienā braucienā uzvarēja.

Tagad pusfinālā 6. septembrī viesos, bet 13. septembrī savā mototrekā "Lokomotīve" tiksies ar Bidgoščas "Polonia" komandu.