Lindgrens pagarina līgumu ar "Lokomotīvi"

Lindgrens pagarina līgumu ar

Zviedrijas izlases spīdvejists Fredriks Lindgrens arī nākamajā sezonā pārstāvēs Daugavpils "Lokomotīvi". Tiek plānots, ka Lindgrens būs viens no komandas līderiem.

Jau vairākkārt rakstījām, ka "Lokomotīvei" 2016. gada sezonā būtu jāstartē Polijas Ekstralīgā, tomēr reglamenta ierobežojumu dēļ daugavpilieši nav ieinteresēti startēt spēcīgākajā pasaules līgā. Neskatoties uz to, ka oficiāls paziņojums ne no Polijas, ne Latvijas puses nav izskanējis, diezgan droši var apgalvot, ka arī nākamajā sezonā klubs startēs Polijas Nice līgā.

Liels prieks, ka komandas sastāvā palicis viens no iepriekšējās sezonas līderiem un viens no labākajiem braucējiem visā līgā Fredriks Lindgrens. "Lokomotīves" mājaslapa ziņo, ka līgums ar šo zviedru parakstīts uz 2016. gada sezonu. Zviedrs savā Facebook kontā pauda prieku par parakstīto līgumu, sakot, ka arī nākamajā sezonā komandas uzdevums būs cīnīties par pirmo vietu.

Iepriekšējā sezonā Daugavpilī brauca arī cits zviedrs Antonio Lindbeks, tomēr saglabāt viņu sastāvā, ņemot vērā spilgto sezonu, diezin vai izdosies.