"Lokomotīvi" pastiprina austrālieši

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandu pastiprinājuši divi Austrālijas spīdvejisti - pieredzējušais Deivijs Vots un 23 gadus vecais Džastins Sedžmens. Tagad komandas sastāvā ir jau četri leģionāri, kas radīs starp viņiem labu konkurenci.

Vispirms vienošanās tika panākta ar Deiviju Votu, kurš Polijas mototrekos zināms jau sen (pagājušajā sezonā brauca Krakovas komandā) un kurš Austrāljas izlases sastāvā trīs reizes bija otrais, bet vienreiz trešais Pasaules kausa izcīņā. Trīs reizes Vots bija britu Elites līgas čempions "Poole Pirates" sastāvā. Savukārt 23 gadus vecais Džastins Segžmens, kurš ir spīdvejists jau trešajā paaudzē, pērn ieguva bronzas medaļu Austrālijas čempionātā, bet šogad ierondojās 6. vietā. Pērn viņš bija pieteikts Gdaņskas komandā, taču nevienā mačā nepiedalījās. 2016. gada sezonā Sedžmens vēl startēs arī Dānijas Superlīgā "Grindstad" sastāvā un britu Elites līgā "Swindon Robins" rindās.

Bez austrāliešiem "Loko" rindās no ārzemniekiem jau bija mums labi zināmais soms Jūnass Kīlmekorpi un zviedrs Fredriks Lindgrens, kuri bija starp komandas līderiem 2015. gada sezonā. Pieaugušo braucēju sastāvā "Loko" rindās pašreiz ir 8 spīdvejisti, bet starp junioriem - 5 braucēji. Būs laba konkurence.