Triobet DRIFTS Daugavpilī šogad svin piekto jubileju

Triobet DRIFTS Daugavpilī šogad svin piekto jubileju

Ar Daugavpils pilsētas domes atbalstu 16.jūlijā, piekto reizi drifts atgriezīsies Daugavpilī. Gadu izlaiduši, drifteri tomēr atgriezīsies kartodromā „Blāzma”. 15.jūlijā tiks aizvadīti oficiālie treniņi, bet 16 jūlijā Daugavpilī notiks Triobet Latvijas drifta čempionāta posms un Triobet Latvijas drifta kausa posms.

Tieši Daugavpilī uz starta atgriezīsies Daugavpils braucējs Jevgēņijs Sapuns, kurš 2015. Gadā pārliecinoši uzvarēja Latvijas drifta kausa Proam klases kopvērtējumā un ieguva 1.vietu. Tieši Daugavpilī Jevgēņijs ir nolēmis atgriezties uz starta tādejādi priecējot gan visus Daugavpils iedzīvotājus, savus fanus, gan sastādot nopietnu konkurenci un pamaisot 2016. Gada kopvērtējumu.

Spraigas cīņas solās būt visās trīs klasēs, bet vislielākie dūmi, protams, sagaidāmi no PRO pilotiem. Tieši pašlaik pēc aizvadītiem 4 posmiem gan čempionātā , gan kausā ir sākusies sīva cīņa par gada pjedestālu un komandu vērtējumiem.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu Daugavpils sacensību pieredzi, kopā uz starta solās iziet ap 50 dalībniekiem. Daļu no tiem Street un ProAm klasēs veidos arī vietējie Latgales reģiona braucēji, kuri parūpēsies par interesantu konkurenci jau labi zināmajiem drifta kausa dalībniekiem, šogad izskatās, ka no Daugavpils vien sacensībās dalību ņems 5 braucēji.

Organizatori aicina droši sacensībām pietiekties arī jaunos censoņus no Latgales novada, jo street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs, un tagad, kad sacensības notiek tik tuvu mājām, tiek dota vēl nebijusi iespēja pamēģināt spēkus šajā autosporta disciplīnā.

Arī šogad būs atvērtais dalībnieku parks, kad visiem būs iespējams aplūkot drifta automašīnas klātienē, kā arī parāde pa Daugavpils pilsētas ielām piektdienas vakarā.

Sacensību oficiālie treniņi risināsies piektdienā, 15. jūlijā, no 14:00 līdz 19:30, pēc kuriem visi piloti dosies tradicionālajā parādes braucienā uz Daugavpils Vienības laukumu. Sestdien, 16. jūlijā, treniņi sāksies jau no paša rīta, bet sacensību atklāšana noteikta uz 13:00.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās biļešu servisa kasēs un Statoil DUS, pieaugušajiem 7 EUR, bērniem 2,50 EUR (10-16 g.v.) , biļetes sacensību dienā maksās mazliet dārgāk.

TRIOBET LATVIJAS DRIFTA ČEMPIONĀTU UN TRIOBET LATVIJAS DRIFTA KAUSU ATBALSTA: 

A/S Lāčplēsis, Bardahl eļļa, Riepu centrs keipoint, Super Viva saldējums, XL enerģijas dzēriens, STP auto piedevas, Skrīveru saldumi, Degviela, AZ Eko Serviss, Automazgātuve Genarts, Apsardze Berkuts, uzziņu dienests 1188, autoremontam.lv, Aldi pirotehnika, Zelta boulings, INK IDEA druka, Domnus-IT biznesa risinājumi, Black star shop Riga, Foot shop, Baltie- īstie auto,1188 uzziņu dienests.

Informatīvie atbalstītāji: Skaties.lv, Radio TEV, Reportaz.lv, SS.lv, Go4speed.lv, sportapersonibas.com, Top radio 

Oficiālā affterparty vieta: Kubs Queen

Īpaši pateicamies Latgales reģiona sadarbības partneriem: Oficiālais sacensību atbalstītājs- Daugavpils pilsētas dome, Oficiālā televīzija Dautkom, oficiālais laikraksts avīze "Сейчас", www.grani.lv, , AFAX, Čili Pica Daugavpils, Zabavi.net, Latgales radio un Park Hotel Latgola.

Vairāk informācijai par pasākumu sekojiet līdzi :

Facebook: Latvian Drift page 

Twitter: Latvia drift 

Draugiem.lv: Latvijas drifts 

Instagram: latviadrift

un www.driftlatvia.com