"Loko" juniori ceturtie Krošno, bet līderi tabulā

Daugavpils "Lokomotīves" juniori pirmo reizi šajā sezonā neiekļuva trijniekā Polijas junioru komandu čempionātā savā A grupā - 5. kārtas sacensībās Krošno mototrekā mūsu trio ieguva 20 punktus un ieņēma 4. vietu. Turnīra tabulā "Loko" joprojām ir līderis.

Krošno nestartēja Jevgeņijs Kostigovs, bet "Loko" trio veidoja Dāvis Kurmis, Oļegs Mihailovs un Artjoms Trofimovs. Abi pēdējie pagājušās nedēļas nogalē sekmīgi piedalījās junioru sacensībās Vācijā un pieaugušo sacensībās Slovēnijā (Trofimovam 4. vieta Vācijā, abiem - pusfināls Slovēnijā), bet Kurmis aizvadīja labu maču Nice līgā "Lokomotīves" rindās pret Krakovas komandu "Wanda".

Krošno mototrekā favorītes bija un par uzvaru spēkojās četras komandas - Ržešuvas "Stal", Tarnuvas "Azoty Unia", Ribņikas ROW un mūsu "Lokomotīve". Kas zina, kā viss būtu beidzies, ja ne Oļega Mihailova kritiens un savainojums (par laimi - nekā nopietna) 13. braucienā... Ržešuvas komanda ieguva 24 punktus, Tarnuvai un Ribņikai - pa 23, mums - 20 punktu.

Visvairāk punktu "Loko" rindās atveda Kurmis - 10, Trofimovam - 9 (labākais mačs šosezon) un Mihailovam - viens punkts.

A grupā kopvērtējumā "Loko" joprojām ir līdere - 25,5 punkti. Pa 22 punktiem ir Tarnuvas un Ržešuvas junioriem, 17,5 punkti - ROW jaunajai maiņai.