"Lokomotīves" juniori uzvar Ļubļinā

Ja Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda nesekmīgi sākusi jauno sezonu Polijas Nice līgā, tad kluba juniori Polijas junioru komandu čempionātā turpina startēs sekmīgi un pirmdien Ļubļinā savas grupas 8. kārtas sacensībās uzvarēja.

"Loko" junioru trio šoreiz veidoja Artjoms Trofimovs, Elvis Avgucevičs un Ernests Matjušonoks. Pirmajā braucienā "Krāslavas pāris" Matjušonoks/Avgucevičs ar 2:4 piekāpās Čenstohovas duetam, bet tad "Loko" spīdvejisti guva piecas uzvaras pēc kārtas - trīs ar 5:1 un divas ar 4:2. Summā tika savākti 25 punkti un par vienu punktu apsteigta Čenstohovas komanda, bet par trim punktiem - Ļubļinas komanda.

"Loko" labā 11 punktus atveda 19 gadus vecais Trofimovs,.10 - Matjušonoks (maija beigās palika tikai 17 gadu) un Avgucevičs (nesen palika 18) - 4 punkti. Aug laba maiņa (vēl Oļegs Mihailovs, Dāvis Kurmis, Daniils Kolodinskis un vēl puiši, kuriem vēl nav 16 un kuri vēl nedrīkst piedalīties šajās sacensībās), tā ka nākotne lielajai komandai rādās ļoti cerīga. Jātiek galā ar tagadni...

Pēc šīs uzvaras daugavpilieši vēl vairāk nostiprinājās savā grupā pirmajā trijniekā un gandrīz nodrošināja sev vietu pusfinālā. Šodien turpat Ļubļinā notiks 9. kārtas sacensības.