"Lokomotīve" atkal uzvar, Sproģis debitē junioru sastāvā

Otro uzvaru pēc kārtas savā mototrekā Polijas Nice līgas čempionātā guva Daugavpils "Lokomotīve" un uzlaboja izredzes izvairīties no pārējas mačiem par vietas saglabāšanu Nice līgā, savukārt Rīgas IK "Auseklis" audzēknis Rūdolfs Sproģis debitēja "Loko" junioru komandā Polijas junioru komandu čempionātā.

Pirmā riņķa mačā Ostruvā daugavpilieši piekāpās "Ostrovia" vienībai ar 40:50, tā ka savā mototrekā mērķis bija tikai viens - uzvara vismaz ar 11 punktu starpību, lai iegūtu papildus punktu. Tas arī pārliecinoši tika paveikts - 55:35. Pārliecinošākā uzvara šajā sezonā un arī līdz šim labākais mačs šajā sezonā visai komandai.

Neuzvarams bija Andžejs Ļebedevs, kura rēķinā 15 no 15 iespējamajiem punktiem. 9 punkti Timo Lahti rēķinā, 8 - Vadimam Tarasenko, 7 - Ķastam Puodžukam, 6 - Oļegam Mihailovam, pa 5 - Jevgeņijam Kostigovam un Artjomam Trofimovam.

"Loko" joprojām ar 7 punktiem atrodas 7. vietā, taču tik pat punktu ir Lodzas komandai, bet tikai par vienu punktu vairāk - Gdaņskas komandai un par 3 vairāk - Ostruvas spīdvejistiem.

Nākamais mačs "Lokomotīvei" būs 30. jūnijā Gdaņskā.

"Loko" juniori atkal trijniekā junioru komandu čempionāta posmā. Šoreiz tas notika Krosno mototrekā. "Loko" trio sastāvā debitēja Rūdolds Sproģis un atveda 5 punktus (vienreiz pirmais, vienreiz otrais un divreiz ceturtais) - pirmajai reizei nav slikti. Kopā trio sakrāja 22 punktus - 10 no tiem Daniila Kolodinska rēķinā, 7 punkti - Elvim Avgucevičam. "Loko" trijnieks ieņēma otro vietu un vēl vairāk nostiprinājās savas grupas pirmajā trijniekā. Šodien un rīt notiks vēl divu kārtu sacensības.