FIM izziņo 2020.gadu Nāciju Kausa Spīdvejā pusfināla sacensību atcelšanu

FIM izziņo 2020.gadu Nāciju Kausa Spīdvejā pusfināla sacensību atcelšanu

Ņemot vērā COVID-19 infekcijas izplatību pasaulē un ar to saistītajiem riskiem cilvēku veselībai un valstīs noteiktajiem pārvietošanās un pulcēšanās ierobežojumiem Starptautiskā motociklistu federācija (Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM)) un BSI Speedway, ir pieņēmušas lēmumu atcelt 2020.gada Monster Energy FIM Nāciju Kausa Spīdvejā 1. un 2.pusfināla sacensības, kas bija plānotas 25. un 26.septembrī Daugavpilī.

FIM, BSI un Latvijas sacensību organizators esošās sadarbības ietvaros ir vienojušies organizēt Nāciju Kausa Spīdvejā sacensību abus pusfinālus 2021.gadā Daugavpilī. Nākamā gada pusfinālu sacensību datumi pašlaik tiek precizēti un tuvākajā laikā par 2021.gada sacensību norisi tiks sniegta papildu informācija. 

Nāciju Kausa Spīdvejā  komisija ir pieņēmusi lēmumu, ka 2019.gada septiņas labākās komandas (Lielbritānija, Krievijas, Polija, Austrālija, Dānija, Zviedrija un Čehija) sacentīsies Monster Energy FIM Nāciju Kausa Spīdvejā fināla sacensībās, kas plānotas  Belle Vue, Mančestrā 2020.gada 24. un 25.oktobrī.