Sākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas "Grand Prix" spīdvejā

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas

Jau no 1. februāra "Biļešu servisa" kasēs var iegādāties biļetes uz vienu no gada saistošākajiem sporta notikumiem Latvijā – "Grand Prix" posmu spīdvejā, kurš 18. jūlijā norisināsies Latvijas spīdveja galvaspilsētā Daugavpilī.

www.BilesuServiss.lv

Jau septīto reizi vēsturē kāds no pasaules čempionāta "Grand Prix" posmiem norisināsies Latvijā un arī šoreiz tā mājvieta būs Daugavpils. Šobrīd spīdveja elitē turpinās paaudžu maiņa, tādējādi spīdvejs paliek arvien agresīvāks un baudāmāks tieši skatītājiem. No spīdveja mohikāņiem ierindā palicis praktiski tikai amerikānis Gregs Henkoks, kurš spītīgi spurojas pretī jaunajiem talantiem. Tieši 44 gadus vecais ziemeļamerikānis uzvarēja pagājušā gada sērijā, taču viņam uz papēžiem min Tajs Vofindens, Kšištofs Kaspžaks, Kriss Holders un citi.

Pēc notikumiem un savainojumiem bagātās iepriekšējās sezonas pārsteigumu netrūks arī šogad. Pirmo gadu ar spīdveja eliti regulāri cīnīsies dāņu supertalants Mikaels Jepsens-Jensens, skaļi par sevi grasās likt runāt polis Macejs Janovskis, savu pēdējo vārdu nav teicis daudzu mīlētais un tikpat daudzu ienīstais Niki Pedersens, bet ar ierasto stabilitāti varētu izcelties Jaroslavs Hampels un Matejs Žagars.