Andžejs Ļebedevs atved neizšķirtu pirms lietus

Andžejs Ļebedevs atved neizšķirtu pirms lietus

Otro maču pēc kārtas Zviedrijas Elitserien spīdveja līgā viens no "Rospiggarna Hallstavik" komandas līderiem ir Andžejs Ļebedevs. Tieši viņš uzvarēja 10. braucienā mačā ar "Ikaros Smederna Eskilstuna", atveda kopā ar komandas slavenāko braucēju Andreasu Junsonu 4:2 uzvaru braucienā un panāca 30:30 pirms sākās stiprs lietus, kura dēļ mačs tika pārtrauks un tika ieskaitīts šis galarezultāts.

Pirms nedēļas abas komandas tikās Eskilstunā un toreiz "Rospiggarna Hallstavik" uzvarēja ar 51:39, bet Andžejs atveda tās labā 13 punktus. Šoreiz Andžejam mačs sākās neveiksmīgi, jo savā pirmajā braucienā viņš finišēja ceturtais (labi, ka uzvarēja Jons Lindmans un bija 3:3), toties tad Ļebedevs divreiz bija otrais un vienreiz - uzvarēja. Kopš trešā brauciena mājinieki bija iedzinēju lomā un tieši Ļebedevam ar Junsonu jau salijušā un dubļainā mototrekā izdevās panākt neizšķirtu, kas, kā izrādījās, arī kļuva par mača galarezultātu. "Rosspigarna Hallstavik" ieguva punktu par neizšķirtu un bonuspunktu, kas ir ļoti svarīgi ciņā par iekļūšanu pirmajā četriniekā jeb pusfinālā.

Pa 7 punktiem mājinieku rindās atveda Junsons un Ļebedevs, 6 punkti (divos braucienos) - slovākam Martinam Vaculikam. Viesu rindās atkal neveiksmīgs mačs Grigorijam Lagutam - 4 punkti trijos braucienos un tieši viņš 10. braucienā piedzīvoja kritienu...

Elitserien turnīra tabulā līdere ar 15 punktiem 8 mačos ir "Indianerna", 14 punktu (7) - "Elit Vetlanda", 13 (8) - "Dackarna" un 8 (9) - "Rospiggarna Hallstavik". Seko "Piraterna" ar 6 punktiem, bet tikai 7 mačos, pa 5 un 3 punktiem attiecīgi 9 un 8 mačos ir "Ikaros Smederna" un "Lejonen" komandām. Trīs vietas pirmajā četriniekā jau gandrīz aizņemtas, bet uz pēdējo vietu tajā reāli var cerēt trīs komandas.