Lokomotīve grauj Ērgļus arī bez Lindbeka

Lokomotīve grauj Ērgļus arī bez Lindbeka

Astoto uzvaru un trīs punktus Polijas Nice spīdveja līgā 30 grādu karstumā guva Daugavpils "Lokomotīve", kas savā mototrekā ar 58:32 pārspēja Lodzas "Orzel" un iegūto punktu skaita ziņā uz neilgu laiku panāca līderi Ribņikas ROW. Ribņikas komandas gan vēlāk arī ieguva 3 punktus mačā ar Gņezno "Start" un atkal ir pirmā.

"Loko" rindās šoreiz nestartēja nesenās Zviedrijas GP trešās vietas ieguvējs un jaunais Zviedrijas čempions Antonio Lindbeks, kuru tika nolemts uz maču pret "Ērgļiem" neaicināt - lai ir iespēja braukt visiem trim pašu junioriem. Diezin vai "Ērgļus" būtu glābuši dāņi Hanss Andersens un Nikolajs Klinds, kuru nebija viesu rindās, taču mačs noteikti būtu spraigāks. Bet tā - jau pēc pirmajiem četriem braucieniem rezultāts bija 18:6 daugavpiliešu labā. Vēl pēc četriem braucieniem - 32:16. Šaubu par uzvaru un trim punktiem vairs nebija (divi punkti par uzvaru un bonuspunkts, jo uzvarējām arī Lodzā).

Teicami brauca Maksims Bogdanovs, kurš četros braucienos atveda maksimālo punktu skaitu - 12. Pa 10 punktiem Jūnasam Kīlmekorpi, Fredrikam Lindgrenam (abiem - četros braucienos) un Andžejam Ļebedevam, 7 - Ķastam Puodžukam (četros braucienos), 5 - Ivanam Pļešakovam un 4 - Jevgeņijam Kostigovam.

Tagad "Loko" dosies izbraukumā - 16. augustā mačs Gņezno ar "Start" (nevarēs palīdzēt Kīlmekorpi, jo viņam GP posms garajā trekā jeb hipodromā). Savā mototrekā "Loko" nākamreiz brauks 23. augustā pret līderi Ribņikas ROW.