Ļebedevam 4 punkti un zaudējums pret Lindbeku, Lindgrenu un Co

Ļebedevam 4 punkti un zaudējums pret Lindbeku, Lindgrenu un Co

Zviedrijas Elitserien čempionātā spīdvejā savā starpā tikā trīs Daugavpils "Lokomotīves" motobraucēji - "Rospiggarna Hallstavik" rindās brauca Andžejs Ļebedevs, bet "Indianerna Kumla" sastāvā Antonio Lindbeks un Fredriks Lindgrens. Hallstavikas komanda zaudēja ar 42:48 un finišēja čempionātā 6. vietā.

Mājinieki jau pirms pēdējā mača bija zaudējuši izredzes iekļūt pusfinālā, taču gribēja pabeigt sezonu ar uzvaru savu līdzjutēju priekšā. Neizdevās. Sākumā gan "Rospiggarna Hallstavik" bija vadībā ar 8:4 un turējās priekšā līdz pat 9. braucienam (25:23), kurā tieši Lindbeks un Lindgrens atveda 5:1 uzvaru un pirmo reizi izvirzīja vadībā viesus - 28:26. Nākamajā braucienā - 2:4 un jau 28:32. Martinam Vaculikam un Gžegošam Valasekam 12. braucienā izdevās uzvarēt ar 5:1 un panākt neizšķirtu - 36:36, taču galotnē uzvaru izrāva viesi. 13. braucienā Andžejs Ļebedevs finišēja otrais aiz Lindbeka, bet viņa pārinieks soms Timo Lahti palika bez punktiem - 2:4. Tikai divu punktu deficīts bija arī pirms pēdējā brauciena, taču tajā Lindbeks un dānis Nīlss Kristians Iversens uzvarēja ar 5:1 - 48:42 viesu labā.

Ļebedevs bez otrās vietas 13. braucienā, vēl bija otrais arī 5. braucienā (piekāpās Joelam Andersonam), bet vēl divos braucienos finišēja ceturtais - 4 punkti četros braucienos.

Viesu rindās labākais bija Antonio Lindbeks - 16 punktu 6 braucienos. Fredrikam Lindgrenam - 8 punkti piecos braucienos.