Kildemands un Ļebedevs ieceļ "Fjelsted" trijniekā Dānijas spīdveja līgā

Kildemands un Ļebedevs ieceļ

Labu maču Dānijas spīdveja līgā aizvad'[ija viens no labākajiem Latvijas spīdveja meistariem Andžejs Ļebedevs - pirmām kārtām tieši viņa un "Fjelsted" komandas līdera, 'Grand Prix" seriāla dalībnieka Petera Kildemanda sniegums ļāva sīvā cīņā uzvarēt "Esbjerg Vikings" komandu un turnīra tabulā pacelties uz 3. vietu. Kildemands un Ļebedevs divatā guva 28 no komandas 46 punktiem.

Mača sākums Andžejam neizdevās, jo savā pirmajā braucienā viņš finišēja ceturtais un palika bez punktiem, toties četros no pārējiem pieciem braucieniem Ļebedevs uzvarēja un kopā sakrāja 13 punktus (Kildemandam - 15 punktu).

Jau savā nākamajā braucienā Andžejs bija pirmais, bet tad kopā ar Frederiku Jakobsenu atveda 4:2 uzvaru 5. braucienā un panāca neizšķirtu - 15:15.

Četrus braucienus pirma mača beigām mājinieki bija vadībā tikai ar 31:29, tāpēc Ļebedeva un Kildemanda 5:1 dubultuzvara 11. braucienā bija ļoti svarīga - 36:30. Pēdējā braucienā "Vikingi" vēl varēja panākt neizšķirtu (37:41), taču Ļebedevs un Kildemands vēlreiz atveda 5:1 uzvaru un pielika uzvaras punktu - 46:38.