"Lokomotīve" uzvar pirmajā pārbaudes mačā

Pirmo pārbaudes maču pirms jaunās spīdveja sezonas otrdien aizvadīja Daugavpils "Lokomotīve" un Gņezno mototrekā Polijā ar 46:44 pārspēja vietējo komandu GTM "Start". Nice līgas čempionāta starts daugavpiliešiem būs 9. aprīlī Gdaņskā un līdz tam paredzēts aizvadīt vēl pāris pārbaudes mačus.

"Lokomotīve" pirmās Polijas galvaspilsētas mototrekā trenējās kopš svētdienas un jau trešajā dienā aizvadīja pirmo pārbaudes maču. Daugavpils komandas rindās bija arī jaunpienācēji soms Timo Lahti un pagājušā gada Eiropas junioru čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Sergejs Logačovs no Krievijas, kuri abi arī bija starp trim labākajiem "Loko" braucējiem - Logačovs atveda 10 punktus, bet Lahti rēķinā 9 punkti. Desmit punktus sakrāja Ķasts Puodžuks.

Zaudējuši ar 2:4 pirmajā braucienā, daugavpilieši uzvarēja trīs nākamos (tajā skaitā Logačovs un Lahti ar 5:1) un panāca 15:9 savā labā. Tuvāk par četriem punktiem mājinieki netika, bet Puodžuka un Logačova 5:1 uzvara 13. braucienā deva viesiem jau desmit punktu pārsvaru - 44:34. Pēdējos divus braucienus mājinieki uzvarēja ar 5:1 (no "Loko" līderiem tajos startēja tikai Maksims Bogdanovs), taču visā mačā pārāka bija Daugavpils komanda.

Vēl "Loko" labā punktus guva Bogdanovs - 6, Dāvis Kurmis - 5, Jevgeņijs Kostigovs - 4 un Oļegs Mihailovs - 2. Vienreiz startēja un bez punktiem palika Artjoms Trofimovs.