Divatā uzvarēt nav iespējams

Divatā uzvarēt nav iespējams

Ar zaudējumu Gņezno jauno spīdveja sezonu Polijas Nice līgā sāka Daugavpils "Lokomotīve", turklāt neveiksme tika piedzīvota ar 24 punktu starpību, kas ļoti problemātisku padara bonuspunkta iegūšanu (uzvara ar vismaz 25 punktu starpību) atbildes mačā otrajā riņķī savā mototrekā - 33:57.

Mača sākums daugavpiliešiem bija sekmīgs - pirmaj';a braucienā Vadims tarasenko un Tiko Lahti atveda 4:2 uzvaru, taču tas bija viens no tikai diviem summā uzvarētajiem braucieniem šajā mačā... Otro reizi uzvarēt, turklāt ar 5:1, izdevās 9. braucienā Peteram Ljungam un Ķastam Puodžukam, kas ļāva samazināt rezultāta starpību līdz 23:31. Tirpinājumā - zaudēti pieci no sešiem atlikušajiem braucieniem, turklāt trīs reizes ar 1:5.

Ljungs atveda 13 punktus, bet Tarasenko - 10 punktus, kamēr visi pārējie kopā - tikai desmit punktus. Tikai vienu punktu šoreiz atveda juniori (Oļegs Mihailovs) un, iespējams, ka tomēr vajadzēja pieteikt mačam Artjomu Trofimovu, kurš bija labākais pēdējā treniņmačā. Tikai 6 punkti sešos braucienos Puod;zukam, tikai 3 punkti četros braucienos Lahti, bez punktiem palika Jevgeņijs Kostigovs un Dāvis Kurmis. Jāpiekrīt zviedram Ljungam, kurš pēc mača teica, ka "grūti ir cerēt uz panākumu, ja komandas lielākā daļa neved punktus."

Jau šo svētdien (plkst. 15) pirmais mačs savā mototrekā - ar no Ekstralīgas izkritušo Ribņikas ROW, kas ir viens no Nice līgas favorītēm.