"Loko" juniori ceturtie Ostruvā un ceturtie tabulā

Polijas junioru spīdveja komandu čempionāta 7. posmā Ostruvā ceturto vietu ieņēma Daugavpils "Lokomotīves" jaunā maiņa un tagad mūsu juniori ir ceturtie arī savas A grupas turnīra tabulā.

Šoreiz "Loko" trijnieku veidoja Artjoms Trofimovs, Dāvis Kurmis un Elvis Avgucevičs. Kurmis un Trofimovs vienā no braucieniem uzvarēja ar 5:1, taču vienreiz ar 1:5 arī zaudēja, vienreiz 4:2 uzvaru atveda Trofimovs un Avgucevičs, bet trīs braucienus mūsējie pabeidza neizšķirti - 3:3. Kopā - 19 punktu un 4. vieta posmā. Vairāk punktu ieguva Lešno (25), Zeļonaguras (22) un Vroclavas (21) Ekstralīgas komandu juniori.

Individuāli no mūsējiem visvairāk punktu Kurmim - 8 - un tas ir labi, jo šīs sezonas pirmā daļa Dāvim nav sekmīga, tāpēc laba braukšana Ostruvā ļoti palīdzēs pārliecības atgūšanai. Trofimova rēķinā - 7, Avgucevičam - 4 punkti.

A grupā "Lokomotīves" rēķinā ir 17 punktu un tas dod 4. vietu. Tikai par puspunktu vairāk ir Vroclavas komandai, bet pirmajās divās vietās ir Zeļonaguras un Lešno jaunie spīdvejisti.