Par sponsorēšanas paketēm

Par sponsorēšanas paketēm

Anatolijs Ziļs sniedza interviju Vladimiram Trofimovam par piedāvājumiem potenciālajiem sponsoriem un partneriem 2021. gada sezonā.

- Anatolij, kādreiz Jūs izstrādājāt partneru paketes un kādā laikā jau likās, ka programma sāka strādāt un nākotne izskatījās optimistiski. Kas notiek tagad?
- Jā, bija moments, kad partneri sāka nākt uz klubu, bija noteiktas cerības. Tagad mēs visi zinām un saprotam, cik grūts laiks ir iestājies cilvēcei un biznesam. Savukārt, mūsu biznesam bieži tā ir izmisīga cīņa par izdzīvošanu. 

- Tomēr Jūs sagatavojāt jaunus piedāvājumus uzņēmējiem un aktīvi aicināt sadarboties?
- Jā, dzīve taču nav beigusies, ir jāstrādā. Es ceru, ka tuvākajos mēnešos situācija noteikti sāks uzlaboties. Domāju, ka maijā biznesa vidē būs pozitīvāks noskaņojums. Jau tagad ir tie, kas vēlas atbalstīt klubu grūtajos laikos. Tāpēc nezaudēju cerību un turpinu strādāt. 

- Kāpēc potenciāliem partneriem sadarbība ar klubu var būt izdevīga?
- Sakarā ar situāciju mēs diezgan kardināli pārskatījām mūsu partneru paketes.
Sāksim ar to, ka visas paketes kļuva lētākas, bet reklāmas instrumentu un opciju -  vairāk. Otrkārt, nozīmīga paketes cenas daļa kompensējas ar abonementiem un biļetēm. Treškārt, mēs esam ļoti elastīgi un esam gatavi izskatīt jebkuras partnera vēlmes un jebkādas sadarbības formas. Mēs vēlamies pierādīt biznesam, ka sadarbība ar mums var būt lietderīga un tai ir ekonomiska jēga. Ir svarīgi, lai partneris pats būtu mērķtiecīgi vērsts  uz darbu. Ceru, ka ierobežojumus skatītājiem svaigā gaisā  atcels. Ja tomēr viss notiks pēc sliktāka scenārija, mēs esam gatavi pārskatīt vai lauzt līgumus, partneri noteikti neko nezaudēs. Uz doto brīdi mēs fiksēsim ieceres par sadarbību. 

- Pēdējā laikā klubs kļuvis ļoti aktīvs mediju telpā. Vai kādi plāni vēl ir?
- Palielināsim mūsu Lokomotīves ātrumu! Plānos ir kļūt pievilcīgākiem līdzjutējiem un uzņēmējiem. Ja čakli strādāsim, stadiona tribīnes vienmēr būs aizpildītas. 

-Kam pirmkārt var būt interesanta sadarbība ar klubu?
- Mēs veidojām paketes tā, lai ieinteresētu dažāda mēroga biznesu. Ir paketes gan mazam biznesam, gan arī nopietnam uzņēmumam. Tās var būt mazas kafejnīcas, saloni, servisi vai veikali, kā arī ražošanas uzņēmumi. Esam gatavi piedāvāt kluba nosaukumu un logotipu partnera produkcijas virzīšanai. Īpaši interesanta sadarbība ar Lokomotīvi var būt tiem, kas strādā vai plāno strādāt Polijas tirgū. Katru gadu Polijā palielinās to mediju skaits, kas atspoguļo Polijas spīdveja līgas. Tie ir vairāki ziņu un sporta portāli, ka arī televīzija. Spīdveju tur skatās daudzmiljonu auditorija. Mēs arī plānojam rādīt mūsu mājas sacīkstes Latvijā. Obligāti centīsimies paplašināt mūsu auditoriju. Līdz ar to sadarbība ar Lokomotīvi daudziem var būt interesanta un lietderīga

Paldies Jums un novēlu klubam jaunus partnerus!