“Lokomotīve/Jaunība“ vēlreiz uzvar Gņezno (video)

“Lokomotīve/Jaunība“ vēlreiz uzvar Gņezno (video)

Otro uzvaru pēc kārtas Polijas junioru spīdveja komandu čempionāta posmā savā grupā Gņezno guva Daugavpils “Lokomotīve/Jaunība“. Šoreiz pārsvars pār tuvākajiem konkurentiem nebija tik liels, taču šaubu par mūsu junioru uzvaru nebija arī šoreiz.

"Lokomotīve/Jaunība" 20 braucienos atkal sakrāja 48 punktus, bet tuvākajai sekotājai Ostruvas junioru komandai šoreiz bija 38 punkti.Trešie ar 20 punktiem mājinieki Gņezno jaunie spīdvejisti, bet Lodzas motobraucēji šoreiz ieguva tikai 9 punktus.

Tikai pēdējā braucienā kādam piekāpās Ričards Ansviesulis, kurš šoreiz mūsu komandā atveda visvairāk punktu un kuram tikai viena punkta pietrūka līdz maksimumam - 14 no 15 iespējamajiem punktiem. Ernestam Matjušonokam - 13, Francim Gustam - 12 un Daniilam Kolodinskim - 9 punkti (brauca ar iepiekšējā dienā konkurenta izraisītā kritienā savainotu kāju).

Trešā posma sacensības mūsu grupā risināsies pēc nedēļas Ostruvā. Trīs komandas no katras grupas un viena labākā 4. vieta iekļūs ceturtdaļfinālā, tad - pusfināli un tad - finālčetrinieks. Pagājušajā gadā Daugavpils junioru komanda Polijas junioru komandu čemp[ionātā ieguva bronzas medaļas (tad finālā traumas dēļ nebija Kolodinska, taču bija Oļegs Mihailovs, kurš šosezon vairs nav juniors).