Lokomotīve/Jaunība revanšējas Bidgoščā

Lokomotīve/Jaunība revanšējas Bidgoščā

Daugavpils "Lokomotīves/Jaunība" junioru spīdveja komanda guva pārliecinošu uzvaru Polijas junioru komandu čempionāta ceturtdaļfināla 4. posmā, revašēdamās par zaudējumu lietus dēļ nepabeigtajā 3. posmā - tuvākie sekotāji tika apsteigti par 21 punktu. Pirmā vieta savā grupā vēl stabilāka (uzvaras trijos no četriem posmiem).

Apmēram līdz sacensību vidum Daugavpils, Bidgoščas un Vroclavas komandas šķīra tikai daži punkti, taču gandrīz visu laiku vadībā bija "Lokomotīve/Jaunība". Mūsu kvarteta pārsvars arvien pieauga, arī nekādu likstu šoreiz nebija un beigās uzvara iznāca pat ļoti pārliecinoša. Tikai vienreiz kāds no mūsējiem palika bez punktiem, toties 11 reizes mūsējie finišēja pirmie. Summā "Lokomotīve/Jaunība" sakrāja 48 punktus, kamēr Bidgoščas un Vroclavas komandām attiecīgi 27 un 26 punkti, bet Gožuvas junioru sakrāja tikai 19 punktus.

Arī šoreiz pārliecinošu panākumu atnesa tieši komandas darbs - Ričardam Ansviesulim 14 punktu, Francim Gustam 13, Ernestam Matjušonokam 12 un Daniilam Kolodinskim 11 punktu.