Lokomotīve/Jaunība iekļūst finālā

Lokomotīve/Jaunība iekļūst finālā

Daugavpils Lokomotīve/Jaunība spīdveja komanda iekļuva Polijas junioru komandu čempionāta finālā. Pērn mūsu junioru šajā sacensībās ieguva bronzas medaļas, bet šogad mērķis ir augstāks...

Pirms pēdējiem diviem pusfinālposmiem Ostruvas mototrekā, kur "Lokomotīve/Jaunība" šosezon aizvada savus mājas mačus Polijas junioru komandu čempionātā, daugavpilieši savā kvartetā bija līderi un arī minimālais zaudējums (otrā vieta) priekšpēdējā posmā izredzes tikt finālā īpaši nesamazināja (šā ga Eiropas U19 čempions Francis Gusts, pirmo reizui startēdams šādā statusā, atveda 15 no 15 iespējamajiem punktiem). Pēdējā posmā mūsu juniori vēl tikai lieku reizi apliecināja, ka ir vieni no favorītiem - "Lokomotīve/Jaunība" ieguva 40 punktus, bet tuvākā sekotāja Ostruvas komanda 34 punktus un abas šīs komandas arī iekļuva finālčetriniekā.

"Lokomotīve/Jaunība" rindās Gusts atveda 12 punktus (četras uzvaras pēc kārtas un neveiksmīgs pēdējais brauciens), pa 11 punktiem Daniilam Kolodinskim un Ričardam Ansviesulim, 6 - Ernestam Matjušonokam. Iepriekšējā posmā Ansviesuļa vietā startēja un 6 punktus ieguva Artjoms Juhno.