Francim Gustam - 15, Andžejam Ļebedevam - 12 punktu sezonas pirmajos mačos

Francim Gustam - 15, Andžejam Ļebedevam - 12 punktu sezonas pirmajos mačos

Sekmīgi savus pirmos mačus attiecīgi Polijas 1. un 2. līgas čempionātos aizvadīja Andžejs Ļebedevs un Francis Gusts, bet viņu komandām - attiecīgi uzvara un zaudējums. Gusts debitēja Poznaņas komandā ar 15 punktiem sešos braucienos, bet Ļebedevam 12 punkti piecos braucienos Krosno komandas rindās.

Tarnuvā lija visu iepriekšējo nakti un pusi no sacensību dienas, tāpēc vietējās komandas "Unia" un Poznaņas "SpecHouse" tikšanās bija pat zem jautājuma, tomēr mototreku izdevās sakārtot tā, lai mačs varētu notikt. Pagājušā gada Eiropas U19 čempionam un Eiropas čempionam starp pāriem Francim Gustam tas bija debijas mačs 2. līgas čempionātā Poznaņas komandas rindās un viņš bija labākais starp "Skorpioniem" - četras uzvaras pēc kārtas, tad viena trešā un viena otrā vieta braucienos summā deva 15 punktus. 12 punktus atveda Kacpers Gomuļskis, bet pietrūka pārējo palīdzības (norvēģis ar poļu pasi Rūne Holta, piemēram, ieguva tikai 3 punktus četros braucienos), lai komanda uzvarētu - zaudējums ar 44:46 (pēdējā braucienā Gomuļskis un Gusts atveda 5:1 uzvaru, kas ļauj cerēt uz bunuspunktu atbildes mačā). Tarnuvas komandai nākamais mačs būs 17. aprīlī Daugavpilī ar "Optibet Lokomotīvi". Savukārt Poznaņas komanda savā mototrekā uzņems spīdvejistus no Pilas.

Polijas 1. līgas čempionātā Krosno "Cellfast Wilki" viesos ar 51:39 pārspēja Gdaņskas "Zdunek Wybrzeze" komandu. Andžejs Ļebedevs divreiz braucienos bija pirmais, trīs reizes - otrais, summā sakrāja 12 punktus un kopā ar Tobiasu Musielaku (arī 12 punktu) bija rezultatīvākais "Vilku" sastāvā. Nākamais mačs Krosno komandai būs savā mototrekā ar Zeļona Guras komandu "Stelmet Falubaz", kura pērn izkrita no Ekstralīgas.