Trieciens Optibet Lokomotīvei - smags savainojums Renē Baham

Trieciens Optibet Lokomotīvei - smags savainojums Renē Baham

Dānijas spīdveja līgas mačā smagi cietis viens no Daugavpils "Optibet Lokomotīve" līderiem dānis Renē Bahs. Tas ir pamatīgs trieciens mūsu komandai, jo tieši leģionāru trio šosezon ir lielākais Daugavpils komandas spēks.

Dānijas spīdveja līgas mačā starp "Slangerup Speedway" un "Holsted Tigers" 8. braucienā jau pirmajā līkumā notika sadursme starp abiem "Tīģeru" braucējiem - Niki Pedersenu un Renē Bahu - un abi ietriecās piepūšamajā apmalē. Abi tika nogādāti slimnīcā, kur Renē konstatēts gurna lūzums un vismaz pusotru mēnesi viņš nevarēs atsākt braukt. Līdz kritienam Bahs bija sakrājis 7 punktus trijos braucienos. Savainojums arī Pedersenam, kurš arī ilgāku laiku nevarēs piedalīties sacensībās.

Daugavpils komandai tas ir būtisks zaudējums, jo Renē Bahs pašreiz ar 2,15 punktiem caurmērā vienā braucienā ir ceturtais labākais Polijas 2. līgā un labākais "Optibet Lokomotīves" rindās. Jau svētdien "Loko" savā mototrekā tiksies ar Ravičas komandu un Renē Bahu acīmredzot aizstās Ķasts Puodžuks - neviena cita jau arī nav, kas varētu viņu aizvietot. Pārējiem būs jāved vairāk punktu nekā parasti, lai kompensētu Renē iztrūkumu. Iespējams arī braucēja aizstāšana, kad katrā braucienu sērijā kāds cits startē Baha vietā. Iespējams, ka sezonas turpinājumā dānim uz laiku tiks atrasts aizvietotājs starp ārzemju spīdvejistiem.