Kevins Jūls Pedersens uzticīgs "Optibet Lokomotīvei"

Kevins Jūls Pedersens uzticīgs

Arī 2023. gada sezonā Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandas sastāvā brauks viens no aizvadītās sezonas labākajiem junioriem pasaulē dānis Kevins Jūls Pedersens. "Loko" rindās Polijas 2. līgā viņš aizvadīja savu pēdējo sezonu juniora statusā un tagad aizvadīs arī pirmo sezonu pieaugušā braucēja lomā.

Kevins Jūls Pedersens aizvadītajā sezonā ieguva 15 no 15 iespējamajiem punktiem junioru pasaules čempionāta pusfinālā Daugavpilī, viņš bijaotrais 2. finālposmā jeb GP2 otrajā posmā Kārdifā, bet GP2 jeb junioru pasaules čempionāta kopvērtējumā finišēja 6. vietā. Kevins aizvadītajā sezonā kļuva arī par Dānijas vicečempionu starp junioriem.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" rindās Kevins iekļāvās jau sezonas gaitā un ar savu sniegumu uzreiz iekaroja līdzjutēju simpātijas - jau pirmajā mačā "Loko" rindās pret nākamo 2. līgas čempioni Poznaņas komandu Kevins uzvarēja savos pirmajos divos braucienos, bet kopā atveda 8 punktus. Visā sezonā Polijas 2. līgas mačos viņam caurmērā 1,58 punkti braucienā (desmit uzvaras braucienos), kas bija viens no augstākajiem rādītājiem starp junioriem.

Jau kādu laiku pirms sezonas beigām tika panākta mutiska vienošanās par Kevina Jūla Pedersena palikšanu Daugavpils komandā. Skaidrs, ka dānim netrūka piedāvājumu no citām komandām augstākās līgās, bija piedāvājumi, kas finansiālā ziņā gandrīz trīs reizes pārsniedza "Loko" piedāvāto, taču Kevins zina, ko nozīmē "vīrs un vārds" - viņš visiem atteica, jo jau ir devis vārtu "Optibet Lokomotīve" komandai. Visu cieņu!

"Man ir prieks un gandarījums pallkt Daugavpils komandā, jo tieši "Lokomotīve" man noticēja un deva iespēju apliecināt sevi Polijas 2. līgā. Man šeit viss patīk, mums mačos ir ne tikai lielākais līdzjutēju skaits visā 2. līgā, bet mums ir arī vislabākie līdzjutēji. Ar nepacietību gaidu tikšanos ar jums 2023. gada sezonā," tā Kevins pēc līguma parakstīšanas ar "Loko" uz 2023. gada sezonu.