"Optibet Lokomotīve" sastāvā - Stīvs Vorals

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandai pievienojies 2017. gada Lielbritānijas vicečempions Stīvs Vorals. Viņam tā būs atgriešanās Polijas spīdveja trekos pēc piecu gadu pauzes un pirmā sezona Daugavpils komandas rindās.

Nākamajā sezonā "Loko" rindās nebūs zviedra Viktora Palovāras, kurš turpmāk brauks 1. līgas komandā no Ostruvas, arī 2021. gada Lielbritānijas čempionu Adamu Elisu daugavpiliešu rindās 2023. gada sezonā neredzēsim, bet toties panākta vienošanās ar viņa tautieti Stīvu Voralu.

Stīvs tikai 19 gadu vecumā pārgāja no motokrosa uz spīdveju un 2010. gadā bija viņa pirmā sacensību sezona spīdvejā, bet jau pēc gada viņš kļuva par Lielbritānijas U21 vicečempionu, piekāpdamies tikai vēlākajam trīskārtējam pasaules čempionam Taiam Vofindenam. 2017.gadā Vorals kļuva par Lielbritānijas vicečempionu - finālbraucienā finišēja otrais pēc Kreiga Kūka. Tajā pašā gadā Lielbritānijas izlases sastāvā viņš iekļuva Pasaules kausa izcīņas jeb komandu pasaules čempionāta finālā (pusfinālā Stīva rēķina 13 punkti), kur kopā ar komandu ieņēma 4. vietu (finālā - 6 punkti; britiem toreiz nestartēja Tais Vofindens).

Aizvadītajā sezonā 31 gadu vecais Stīvs Vorals brauca divos britu klubos - ar "Pool Pirates" viņš kļuva par "Championsip" līgas uzvarētāju, bet ar "Wolverhampton Wolves" iekļuva "Premier League" pusfinālā un caurmērā vienā braucienā ieguva 1,92 punktus. Voralam ir pieredze braukt arī Polijas mototrekos - 2018. gada sezonā viņš bija Ravičas komandas sastāvā un ieņēma 3. vietu 2. līgas čempionātā.