Treniņš ar Vilkiem

Treniņš ar Vilkiem

Par Daugavpils Optibet Lokomotīve spīdveja komandas maču Polijas 2. līgā ar Vitštokas Wolfe no Vācijas visu var pateikt vienā teikumā un galarezultāt. Mačs notika. Galarezultāts 58:32 Optibet Lokomotīve labā

Viesu rindās iztrūka polis Marcins Jendžejevskis, nebija arī Selīnas Lībmanes, kas gan neietekmēja komandu spēku samēru, bet atņēma tikai iespēju klātienē redzēt, kā vācu meitene brauc spīdveju. Kā jau to varēja paredzēt. tad Daugavpils komandā pirmo reizi šosezon pēc savainojuma brauca Ķasts Puodžuks, bet vispār pirmo reizi komandas rindās bija 16 gadus vecais Artjoms Juhno.

No viesiem tikai slovēnis Matics Ivačičs, Lukass Baumans un Sandro Vasermans spēja izrādīt mājiniekiem vērā ņemamu pretestību un pat uzvarēt braucienos (Ivačičam 3 uzvaras braucienos, Vasermanam - viena, bet summā uzvarēts tikai viens brauciens no 15 - 4:2 - un arī tas lielā mērā tāpēc, ka Francis Gusts, cenšoties apdzīt, pēdējā apļa sākumā notrieca Ivačiču), bet ar to bija stipri par maz, lai iznāktu kaut cik vērā ņemama spēkošanās.

Kā Puodžuks un Juhno? Uz Vitštokas komandas fona nav iespējams objektīvi spriest, taču skaidrs, ka Ķasts, piemēram, vēl ne tuvu nav labākajā kondīcijā un tas pašreiz ir tikai likumsakarīgi. Juhno izcēlās ar vienu efektīgu apdzīšanu, turklāt apsteidza viņš vienu no viesu līderiem Vasermanu. "Optibet Lokomotīve" treneris Nikolajs Kokins variēja sastāvu un svarīgāk viņam laikam bija tikt skaidrībā, kurš brauks svētdien pret Žešuvas komandu - Puodžuks, Kolodinskis vai šoreiz malā atstātais Ernests Matjušonoks. Jautājums pagaidām ir atklāts...

Daugavpiliešu rindās Oļegs Mihailovs atveda 11 punktus, pa 10 punktiem Ričardam Ansviesulim un Jevgeņijam Kostigovam, 9 - Kolodinskim, 7 - Puodžukam, 6 - Gustam, 5 - Juhno.

Svētdien būs pavisam cits pretinieks, svētdien būs pavisam cits mačs, svētdien sastāvā būs arī Tomass Junasons un Hanss Andersens.