Līderi "Lokomotīve" un "Polonia" nosauc sastāvus

Līderi

Svētdien Daugavpils spīdveja stadionā tiksies Polijas Nice līgas līderi - mūsu "Lokomotīve" un Bidgoščas "Polonia". Abu komandu rēķinā ir pa 4 punktiem un abu komandu treneri Nikolajs Kokins un Jaceks Vožnjaks nosauca provizoriskos sastāvus.

Daugavpilešiem pagaidām nav nekādas nozīmes mainīt pamatsastāvu - maču atkal vienā pārī sāks Maksims Bogdanovs un Antonio Lindbeks, brauks arī Fredriks Lindgrens, Jūnass Kīlmekorpi, Ķasts Puodžuks un Andžejs Ļebedevs, bet otra juniora lomā šoreiz būs Jevgeņijs Kostigovs (pirmajā mačā savā mototrekā ar Ostruvas komandu bija Ivans Pļešakovs).

Septiņkārtējie Polijas čempioni (pēdējo reizi tituls iegūts 2002. gadā, bet pavisam "Polonia" 25 reizes ir ieguvusi komandu čempionāta medaļas) vismaz pagaidām nav pieteikuši mačam dāni Patriku Hugordu. Bidgoščas komandas sastāvā pieteikti pieredzējušais (37 gadi) Roberts Košcieha (2002. gada Polijas čempions Toruņas komandā), Marcins Jendžejevskis, kurš 2006. gadā uzvarēja Latvijas atklātajā čempionātā, Krievijas 2012. gada junioru čempions un 2013. gada Pasaules kausa dalībnieks (bija toreiz komandas kapteinis) Andrejs Kudrjašovs, pērnā gada Polijas junioru čempions Šimons Vožnjaks (nav trenera radinieks), vēl viens pieredzējis meistars Roberts Miškovjaks, kurš 2004. gadā bija pasaules junioru čempions un kurš daudz reižu ir braucis Daugavpils mototrekā. Viens juniors būs 20 gadus vecais Bartošs Bietrackis, bet otrs visticamāk būs viņa vienaudzis Karols Južviks, kurš 2011. gadā "Polonia" sastāvā uzvarēja Polijas junioru komandu čempionātā.