"Lokomotīvi" pastiprina Pontuss Aspgrens

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda pastiprinājusi sastāvu ar 26 gadus veco zviedru Pontusu Aspgrenu. Avestas spīdveja kluba audzēknis pats izteica vēlēšanos braukt Polijas Nice līgā "Loko" rindās.

Pagājušajā sezonā Pontuss Aspgrens bija starp 40 labākajiem braucējiem Zviedrijas Elitserien čempionātā un 12. labākais Allsvenskan līgā, bet 2015. gadā viņš bija 6. vietā Zviedrijas individuālajā čempionātā.

Šo sezonu Aspgrens sāka ļoti cerīgi - 2018. gada Grand Prix pretendentu kvalifikācijā Lonigo mototrekā viņš ieguva 13 punktus un ieņēma 3. vietu (papildbraucienā par 2. vietu piekāpās pasaules junioru čempionam austrālietim Maksam Frikem). Ceturtais tajās sacensībās bija mūsu Maksims Bogdanovs, kurš savstarpējā braucienā Aspgrenu pārspēja.

Izskatās, ka dažādu iemeslu dēļ šosezon diezin vai redzēsim "Loko" rindās zviedru Kimu Nilsenu un argentīnieti ar Itālijas pasi Nikolu Kovati, tāpēc vēl kāds labs braucējs bija vajadzīgs. Turklāt nestabili sezonu sāka Sergejs Logačovs, tā ka starp leģionāriem "Loko" rindās tagad būs konkurence. Pagaidām neapstrīdami pirmais numurs ir soms Timo Lahti, pagājušo svētdien sekmīgi komandā debitāja zviedrs Tomass H. Junasons, bet trešais...

Pagaidām nav zināms, kad Pontuss Aspgrens varētu debitēt "Loko" sastāvā. 28. maijā daugavpiliešiem būs mačs Krakovā, bet 4. maijā "Loko" uzņems Krakovas komandu "Wanda" savā mototrekā.