"Ieplānota" neveiksme Ribņikā

Varēja paredzēt, ka pēc zaudējuma savā mototrekā Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejistiem diezin vai būs izredzes pārspēt Ribņikas ROW komandu viesos. Tā arī notika - 36:54. Poļi kolēģi palielīja mūsējos par cīņassparu, taču arī secināja, ka ROW tomēr pārliecinoši kontrolēja mača gaitu.

Ribņikas komanda pašreiz ir galvenā pretendente uz iekļūšanu (atgriešanos) Polijas spīdveja Ekstralīgā un mačā ar daugavpiliešiem to apliecināja. Pēc pieciem braucieniem mājiniekiem gan bija tikai četru punktu pārsvars (17:13), taču vēl pēc četriem braucieniem - jau 33:21.

"Lokomotīves" puiši centās, taču tikai Andžejs Ļebedevs un Timo Lahti visa mača gaitā bija līdzvērtīgi konkurenti mājinieku līderiem - izskatās, ka soms atgūst sportisko formu, viņš uzvarēja trijos braucienos un summā atveda 10 punktus, savukārt Ļebedevam 11 punktu.

Var uzteikt Jevgeņiju Kostigovu, kuram ir it kā tikai 5 punkti, bet kurš tikai vienā no pieciem braucieniem finišēja ceturtais, turklāt šosezon saskatāms viņa progress salīdzinājumā ar pirmo sezonu pieaugušā braucēja statusā. Vienā braucienā uzvarēja Vadims Tarasenko, taču viņam gan 5 punkti ir tikai 5 punkti.

Varēja kaut par punktu vai pāris punktiem vairāk atvest juniori - Artjoma Trofimova rēķinā bija 3, bet Oļegam Mihailovam - 2 punkti (Oļegam vēl jūtamas iepriekšējā mačā piedzīvotā kritiena un gurna sasituma sekas). Četri braucieni un četras nulles Ķastam Puodžukam. Bez komentāriem.

Tagad "Loko" 23. jūnijā savā mototrekā uzņems Ostruvas komandu "Ostrovia", kurai viesos zaudēja ar 40:50. Nevis vienkārši jāuzvar, bet jāuzvar vismaz ar 11 punktu starpību, lai varētu iegūt papildus punktu.