Pasaules junioru komandu čempionāta pusfināls

Pasaules junioru  komandu čempionāta pusfināls

Sestdien, 29.jūnijā plkst. 18.00, stadionā “Lokomotīve” Daugavpilī notiks pasaules junioru komandu čempionāta pusfināls.

Par tiesībām nokļūt finālā cīnīsies komandas no Polijas, Latvijas, Čehijas un Vācijas. Nakamajā etapā nokļūs sacensību uzvarētājs un komanda, kas iegūs labāko 2.vietu no diviem pusfināliem.

Polijas izlases sastāvā uzstāsies spēcīgākie pasaules juniori. Bartošs Smektala - pašreizējs pasaules U21 čempions, aizņem 4.vietu Ekstrakīgas reitingā. Maksims Drabiks - pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējs. Dominiks Kubera - 4.vietas iegūvējs pēc pagajušā gada rezultātiem.

Latviju pārstāvēs Davis Kurmis, Olegs Mihailovs, Artjoms Trofimovs, Ernests Matjušonoks un Daniils Kolodinskijs. Neapšaubami, Polijas izlases komanda  ir sacensību favorīti, bet viss noskaidrosies uz treka. Cerēsim, ka mūsu sportisti spēs cīnīties uz sava treka ar pasaules spēcīgakiem junioriem un būs konkurētspējīgi Vācijas un Čehijas komandām. Gaidām Jūs 29.jūnijā plkst.18.00 Daugavpils stadionā “Lokomotīve”. Stadiona kases strādās 28. un 29. jūnijā